2012 Fantasyples

034

Běžně to nedělám, nicméně Tentokrát jsem se rozhodl, že napíšu k akci pár slov.  Na Fantasyples jsem zavítal po poměrně dlouhé době. Ne že bych se stranil, ale prostě se nějak časově nedařilo.  Organizační stránce není co vytknout, vše běželo hladce a ani změna místa na poslední chvíli nebyla špatně zvládnuta. Co se programu týče, muzika byla skvělá a i jinak jsem se vcelku dobře bavil, tedy i za to mají organizátoři plus. Co je ovšem skvrnou na celé akci a tak nějak mi pokazilo jinak dobrou náladu je zařízení ve kterém se akce konala. Záměrně nepíšu budova, ta je pěkná a na konání takové akce i vhodná. Tragédií je personál a nastavené ceny. Zaplatit za deci nealka (jakéhokoliv) patnáct korun, mi přijde jako loupež za bílého dne (pro ty co jsou líní počítat je to 75,- kč za půl litru) po intervenci u personálu mi bylo řečeno, že je to postmix a tudíž je cena diktovaná dodavatelem. Ano, lež jako věž, v podniku kam chodím na oběd mají ten samý postmix a cena je poloviční. O džusu který nalévají za tutéž cenu z litrovek které kupuji v tesku za 18,- kč se snad nemá cenu ani zmiňovat. Pro ty z Vás kteří si v to v hlavě spočítali, ano provize provozovateli podniku činí v tomto případě 650% z ceny nákupní. Problémem je, že neautomobilní si mohou dát v klidu pivko za vcelku běžnou cenu 30,- kč, pro ty však, co zlatému moku neholdují, nezbývá než sáhnout výrazně hlouběji do kapsy neboť podnik nenabízí levnější alternativu. Co se týče obsuhy jako takové, říci že byla špatná, je vyloženě promarněnou příležitostí použít výrazů jako zoufale pomalá, neochotná, zmatená jak lední medvěd na Tahiti. Prostě a krátce, podnik ve kterém se akce konala rozhodně nedoporučuji, pokud nejste vlastníky nízkého tlaku, který si chcete zvýšit.

Závěrem bych jen dodal, že akci, i přes nedostatek v oblasti stravování a napájení považuji za zdařilou a organizátorům tímto děkuji, že jsem se mohl zúčastnit.

update 26.3.2012 

Zdá se, že moje „recenze“ se nelíbí někomu na www.fantasyples.cz  neboť jsem jim odkaz poslal, bylo mi poděkováno, nicméně odkaz na jejich stránku přidán nebyl. Považuji to za nepříliš čestné, když mi nesdělili, žádnou výtku a na stránkách mají uvedeno: „FOTKY Z PLESU Rádi zveřejním odkaz na Vaše fotky z plesu! Stačí nám poslat link na e-mail info zavináč fantasyples tečka cz.“ Očekával bych trochu serióznější jednání.

 

This entry was posted in ostatní 2012. Bookmark the permalink.

One Response to 2012 Fantasyples

Napsat komentář